top of page

Fierturi
​
În acest capitol găsim ce se fierbe la 80°. (Celelalte doar se opăresc, dacă nu doar se afumă.)
Tobă afumată Boierească
Ceva „complex” - Tot cu carne una È™i una, dublă aleasă. Ca pentru boieri am putea spune.
Drob
De PaÅŸti ...
Tobă afumată
Toba cea bună ÅŸi modestă la preÅ£, din ceea ce rezultă la fierberea căpăţânelor ÅŸi tacâmurilor de purcel. În fundac de vită.
Tobă
Asemănător, dar în înveliÅŸ de poliamida.
CaltaboÅŸ
Din carne cap şi organe, cu cărniţă şi orez.
Chişcă de Casă
Altă reţetă, ceva mai mult orez.
Lebăr
Sau lebărvurşt, sau lebărvurst. Cum spune numele, o fineţe bazată pe ficatul porcului (căruia trebuie să-i mulţumim pentru acest sacrificiu al său).

bottom of page