top of page

Fierturi

​

  În acest capitol găsim ce se fierbe la 80°. (Celelalte doar se opăresc, dacă nu doar se afumă.)

 

  Tobă afumată Boierească

Ceva „complex” - Tot cu carne una È™i una, dublă aleasă. Ca pentru boieri am putea spune.

 

  Drob

De PaÅŸti ...

 

  Tobă afumată

Toba cea bună ÅŸi modestă la preÅ£, din ceea ce rezultă la fierberea căpăţânelor ÅŸi tacâmurilor de purcel. În fundac de vită.

 

  Tobă

Asemănător, dar în înveliÅŸ de poliamida.

 

  CaltaboÅŸ

Din carne cap şi organe, cu cărniţă şi orez.

 

  ChiÅŸcă de Casă

Altă reţetă, ceva mai mult orez.

 

  Lebăr

Sau lebărvurşt, sau lebărvurst. Cum spune numele, o fineţe bazată pe ficatul porcului (căruia trebuie să-i mulţumim pentru acest sacrificiu al său).

Peipt copt, Tobă afumată și Caltaboș
  • Facebook
Produs_Bucovina.png
bottom of page